Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of active films with free and nanoliposomal broccoli sprout protein hydrolysates on physicochemical, oxidative, microbial, and sensory properties of Cheddar cheese during cold storage
 
 
Titel: Effect of active films with free and nanoliposomal broccoli sprout protein hydrolysates on physicochemical, oxidative, microbial, and sensory properties of Cheddar cheese during cold storage
Auteur: Jorjani, Amin
Najafian, Leila
Farsi, Mohammad
Shahidi, Seyed-Ahmad
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland