Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and evaluation of sucrose-reduced ice cream: optimization via physiochemical and sensory study
 
 
Titel: Preparation and evaluation of sucrose-reduced ice cream: optimization via physiochemical and sensory study
Auteur: Liburdi, Katia
Crinò, Alessandro
Fabrizi, Chiara
Esti, Marco
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland