Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Influence of hybrid lactose-permeate standardisation on the physicochemical and functional properties of skim milk and concentrates
 
 
Titel: Influence of hybrid lactose-permeate standardisation on the physicochemical and functional properties of skim milk and concentrates
Auteur: Cippollini, Romina
Pecchini, Mattia
Bot, Francesca
O'Mahony, James A.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland