Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the effect of structure, composition, and particle size on the oral tribology of solid, semi-solid and liquid dairy foods
 
 
Titel: Understanding the effect of structure, composition, and particle size on the oral tribology of solid, semi-solid and liquid dairy foods
Auteur: Ali, Lamis A.
Parhi, Ashutos
Sharma, Prateek
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland