Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and production of processed cheese without using emulsifying salts
 
 
Titel: Formulation and production of processed cheese without using emulsifying salts
Auteur: Çekilarız, Berna
Erem, Erenay
Kilic-Akyilmaz, Meral
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland