Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid profile, conjugated linoleic acid (CLA) content, microbiological and sensory properties of kefir produced from sheep milk using kefir grains and starter culture in comparison with the respective kefir from cow milk
 
 
Titel: Fatty acid profile, conjugated linoleic acid (CLA) content, microbiological and sensory properties of kefir produced from sheep milk using kefir grains and starter culture in comparison with the respective kefir from cow milk
Auteur: Arda, Burak
Akdeniz, Vildan
Kara, Hasan Hüseyin
Akalın, Ayşe Sibel
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland