Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Emulsification of milk fat and skimmed milk curds – Effect of temperature on rheological properties and structure of emulsion gels at different length scales
 
 
Titel: Emulsification of milk fat and skimmed milk curds – Effect of temperature on rheological properties and structure of emulsion gels at different length scales
Auteur: Pastrana, Ester F.
D'Oria, Gabriele
Mota-Santiago, Pablo
Czaja, Tomasz Pawel
Lillevang, SørenK.
Andersen, Ulf
Ahrné, Lilia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland