Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and identification of lactic acid bacteria from artisanal Turkish cheeses, and evaluation of γ-aminobutyric acid (GABA) production potential
 
 
Titel: Isolation and identification of lactic acid bacteria from artisanal Turkish cheeses, and evaluation of γ-aminobutyric acid (GABA) production potential
Auteur: Ayağ, Neslihan
Dağdemir, Elif
Çetin, Bülent
Hayaloğlu, Ali Adnan
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland