Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Combined effect of ultrasonication and ohmic heating on protein functionality of Cheddar cheese
 
 
Titel: Combined effect of ultrasonication and ohmic heating on protein functionality of Cheddar cheese
Auteur: Altay, Ipek
Kominami, Yuri
Queiroz, Lucas Sales
Huppertz, Thom
Sloth, Jens J.
Mohammadifar, Mohammad Amin
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland