Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Process optimization and characteristics of enzymatically cross-linked and ultrafiltrated whey
 
 
Titel: Process optimization and characteristics of enzymatically cross-linked and ultrafiltrated whey
Auteur: Rosseto, Marieli
Toniciolli Rigueto, Cesar Vinicius
Sousa Gomes, Karolynne
Ferreira Menezes, Juliana
Bucior, Danieli
Dettmer, Aline
Pereira dos Santos Richards, Neila Silvia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland