Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Use of changes in triacylglycerols during ripening of cheeses with high lipolysis levels for detection of milk fat authenticity
 
 
Titel: Use of changes in triacylglycerols during ripening of cheeses with high lipolysis levels for detection of milk fat authenticity
Auteur: Fontecha, Javier
Mayo, Isabel
Toledano, Gema
Juárez, Manuela
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 16 (2006) nr. 12 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland