Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterisation of European Emmental cheeses by near infrared spectroscopy using chemometric tools
 
 
Titel: Chemical characterisation of European Emmental cheeses by near infrared spectroscopy using chemometric tools
Auteur: Karoui, Romdhane
Mouazen, Abdul Mounem
Dufour, Éric
Pillonel, Laurent
Schaller, Emmanuelle
De Baerdemaeker, Josse
Bosset, Jacques-Olivier
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 16 (2006) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland