Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of kappa-carrageenan inclusion in the stabilizer blend on rheology, texture, and physical properties of high protein ice cream
 
 
Titel: Effect of kappa-carrageenan inclusion in the stabilizer blend on rheology, texture, and physical properties of high protein ice cream
Auteur: Roy, Suchismita
Hussain, Shaik Abdul
Prasad, Writdhama G.
Khetra, Yogesh
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland