Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Ferulic acid improved the yogurt stability through interaction with milk protein
 
 
Titel: Ferulic acid improved the yogurt stability through interaction with milk protein
Auteur: Wu, Tongfeng
Ren, Liping
Luo, Shunjing
Liu, Chengmei
Hu, Xiuting
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland