Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the effect of Persian gum on physicochemical, textural and rheological characteristics of UF white brined cheese during ripening
 
 
Titel: Investigating the effect of Persian gum on physicochemical, textural and rheological characteristics of UF white brined cheese during ripening
Auteur: Gholamhosseinpour, Aliakbar
Zare, Saeed
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland