Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Sweetness and aroma perceptions in dairy desserts varying in sucrose and aroma levels and in textural agent
 
 
Titel: Sweetness and aroma perceptions in dairy desserts varying in sucrose and aroma levels and in textural agent
Auteur: Lethuaut, Laurent
Brossard, Chantal
Meynier, Anne
Rousseau, Florence
Llamas, Geneviève
Bousseau, Benoît
Genot, Claude
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland