Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of hydrolysed lecithin addition on protein adsorption and heat stability of a sterilised coffee cream simulant
 
 
Titel: Influence of hydrolysed lecithin addition on protein adsorption and heat stability of a sterilised coffee cream simulant
Auteur: Van der Meeren, Paul
El-Bakry, Mamdouh
Neirynck, Nico
Noppe, Pascal
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 12 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland