Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The combined effects of pH, NaCl and temperature on growth of cheese ripening cultures of Debaryomyces hansenii and coryneform bacteria
 
 
Titel: The combined effects of pH, NaCl and temperature on growth of cheese ripening cultures of Debaryomyces hansenii and coryneform bacteria
Auteur: Masoud, Wafa
Jakobsen, Mogens
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland