Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Use of thermal-treated or high-pressure treated liquid micellar casein concentrate as an ingredient to manufacture a high-protein content yoghurt
 
 
Titel: Use of thermal-treated or high-pressure treated liquid micellar casein concentrate as an ingredient to manufacture a high-protein content yoghurt
Auteur: García, Arantza
Fernández-García, Teresa
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland