Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Cross-modal aroma–taste interactions between lactone aroma and sourness and saltiness in solutions at concentrations relevant to Cheddar cheese
 
 
Titel: Cross-modal aroma–taste interactions between lactone aroma and sourness and saltiness in solutions at concentrations relevant to Cheddar cheese
Auteur: Chen, Chen
Zhang, Xiaocong
Liu, Zheng
Tian, Tonghui
Yu, Haiyan
Yuan, Haibin
Lou, Xinman
Tian, Huaixiang
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland