Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Effects of pre-emulsification with whey protein and high temperature sterilization on texture, functional characteristics and Maillard reaction products of room temperature stored processed cheese” [International Dairy Journal 140 (2023) 105610]
 
 
Titel: Corrigendum to “Effects of pre-emulsification with whey protein and high temperature sterilization on texture, functional characteristics and Maillard reaction products of room temperature stored processed cheese” [International Dairy Journal 140 (2023) 105610]
Auteur: Li, Hongjuan
Wu, Yifei
Hou, Dongyu
Zhao, Shujing
Li, Dan
Wang, Xiaopeng
Li, Hongbo
Yu, Jinghua
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland