Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Exploring alternative salting methods to reduce sodium content in blue-veined cheeses
 
 
Titel: Exploring alternative salting methods to reduce sodium content in blue-veined cheeses
Auteur: Ferroukhi, Imène
Bord, Cécile
Lavigne, René
Chassard, Christophe
Mardon, Julie
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland