Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Textural and rheological characterisation of yoghurts produced with cultures isolated from traditional back-slopped yoghurts
 
 
Titel: Textural and rheological characterisation of yoghurts produced with cultures isolated from traditional back-slopped yoghurts
Auteur: Sözeri Atik, Didem
Öztürk, Hale İnci
Akın, Nihat
Özer, Barbaros
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland