Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the mechanism of ripening biochemistry and flavour development in brine ripened cheeses
 
 
Titel: Understanding the mechanism of ripening biochemistry and flavour development in brine ripened cheeses
Auteur: Tekin, Ali
Hayaloglu, Ali Adnan
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland