Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Dietary olive leaves improve the quality and the consumer preferences of a model sheep cheese
 
 
Titel: Dietary olive leaves improve the quality and the consumer preferences of a model sheep cheese
Auteur: Bolletta, Viviana
Pauselli, Mariano
Pomente, Camilla
Natalello, Antonio
Morbidini, Luciano
Veneziani, Gianluca
Granese, Valerio
Valenti, Bernardo
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland