Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Changes in lipid composition and oxidative status during ripening of Gouda-type cheese as influenced by addition of lavender flower powder
 
 
Titel: Changes in lipid composition and oxidative status during ripening of Gouda-type cheese as influenced by addition of lavender flower powder
Auteur: Semeniuc, Cristina Anamaria
Mandrioli, Mara
Socaci, Beatrice Sabrina
Socaciu, Maria-Ioana
Fogarasi, Melinda
Podar, Andersina Simina
Michiu, Delia
Jimborean, Anamaria Mirela
Mureşan, Vlad
Ionescu, Simona Raluca
Gallina Toschi, Tullia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland