Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
 
 
Titel: Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
Auteur: Franco, Inmaculada
Prieto, Bernardo
Bernardo, Ana
González Prieto, Josefa
Carballo, Javier
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 13 (2003) nr. 2-3 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland