Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Fat-free fermented concentrated milk protein-based microgel dispersions manufactured at technical scale: Production parameters as drivers of textural properties
 
 
Titel: Fat-free fermented concentrated milk protein-based microgel dispersions manufactured at technical scale: Production parameters as drivers of textural properties
Auteur: Heck, Anisa
Schäfer, Johannes
Hitzmann, Bernd
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland