Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and textural properties of emulsion spreads based on milk fat and inulin with the addition of probiotic bacteria
 
 
Titel: Rheological and textural properties of emulsion spreads based on milk fat and inulin with the addition of probiotic bacteria
Auteur: Toczek, Kamil
Glibowski, Paweł
Kordowska-Wiater, Monika
Iłowiecka, Katarzyna
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland