Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of emulsifying properties of fibrils formed from whey protein concentrate following induction by nuclei and nuclei fragments
 
 
Titel: Comparison of emulsifying properties of fibrils formed from whey protein concentrate following induction by nuclei and nuclei fragments
Auteur: Wang, Xin
Yue, Chonghui
Xu, Honghua
Guan, Chen
Guo, Ruichi
Yang, Xiaotong
Ma, Caihong
Shao, Meili
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland