Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of sensory quality of low-fat Kefalograviera-type cheese with commercial adjunct cultures
 
 
Titel: Improvement of sensory quality of low-fat Kefalograviera-type cheese with commercial adjunct cultures
Auteur: Katsiari, M.C
Voutsinas, L.P
Kondyli, E
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 9 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland