Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The effect of emulsifier by-products and storage conditions on the techno-functional properties of model aerosol whipping cream
 
 
Titel: The effect of emulsifier by-products and storage conditions on the techno-functional properties of model aerosol whipping cream
Auteur: Blankart, Max
Hasenfuss, Sandra
Rupprecht, Alina
Oellig, Claudia
Schwack, Wolfgang
Granvogl, Michael
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland