Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fat globule size, emulsifiers, and cream-aging on microstructure and physical properties of butter
 
 
Titel: Influence of fat globule size, emulsifiers, and cream-aging on microstructure and physical properties of butter
Auteur: Panchal, Bhavesh
Truong, Tuyen
Prakash, Sangeeta
Bansal, Nidhi
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland