Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions
 
 
Titel: Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions
Auteur: Pluta-Kubica, Agnieszka
Černíková, Michaela
Dimitreli, Georgia
Nebesářová, Jana
Exarhopoulos, Stylianos
Thomareis, Apostolos S.
Salek, Richardos N.
Buňka, František
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland