Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Gelation of whey protein fractal aggregates induced by the interplay between added HCl, CaCl2 and NaCl
 
 
Titel: Gelation of whey protein fractal aggregates induced by the interplay between added HCl, CaCl2 and NaCl
Auteur: Kharlamova, Anna
Nicolai, Taco
Chassenieux, Christophe
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland