Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 34 gevonden artikelen
 
 
  How do smoothing conditions and storage time change syneresis, rheological and microstructural properties of nonfat stirred acid milk gel?
 
 
Titel: How do smoothing conditions and storage time change syneresis, rheological and microstructural properties of nonfat stirred acid milk gel?
Auteur: Guénard-Lampron, Valérie
Bosc, Véronique
St-Gelais, Daniel
Villeneuve, Sébastien
Turgeon, Sylvie L.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland