Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterisation of whey protein isolate–propolis–alginate complex particles for stabilising α-tocopherol-contained emulsions
 
 
Titel: Fabrication and characterisation of whey protein isolate–propolis–alginate complex particles for stabilising α-tocopherol-contained emulsions
Auteur: Chang, Xuan
Feng, Wenwen
He, Lin
Chen, Xing
Liang, Li
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland