Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Are stirring and homogenisation processes capable of improving physicochemical and sensory characteristics of stirred yoghurt produced with fresh, refrigerated and frozen/thawed sheep milk?
 
 
Titel: Are stirring and homogenisation processes capable of improving physicochemical and sensory characteristics of stirred yoghurt produced with fresh, refrigerated and frozen/thawed sheep milk?
Auteur: Tribst, Alline Artigiani Lima
Falcade, Luiza Toledo Piza
Carvalho, Nathália Silva
Leite Júnior, Bruno Ricardo de Castro
Oliveira, Miguel Meirelles de
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland