Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Dry heat induced whey protein–lactose conjugates largely improve the heat stability of O/W emulsions
 
 
Titel: Dry heat induced whey protein–lactose conjugates largely improve the heat stability of O/W emulsions
Auteur: A'yun, Qurrotul
Demicheli, Paolo
de Neve, Lorenz
Wu, Jianfeng
Balcaen, Mathieu
Setiowati, Arima Diah
Martins, José C.
van Troys, Marleen
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland