Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The effect of caseins on the stability and whipping properties of recombined dairy creams
 
 
Titel: The effect of caseins on the stability and whipping properties of recombined dairy creams
Auteur: Li, Yang
Li, Yan
Yuan, Dongdong
Wang, Yunna
Li, Meiling
Zhang, Liebing
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland