Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Formation of cheddar cheese analogues using canola oil and ultrasonication – A comparison between single and double emulsion systems
 
 
Titel: Formation of cheddar cheese analogues using canola oil and ultrasonication – A comparison between single and double emulsion systems
Auteur: Leong, Thomas S.H.
Ong, Lydia
Gamlath, Charitha J.
Gras, Sally L.
Ashokkumar, Muthupandian
Martin, Gregory J.O.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland