Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the milk-based ash-protein ratio on the quality and acceptance of chocolate with a reduced sugar content
 
 
Titel: Effect of the milk-based ash-protein ratio on the quality and acceptance of chocolate with a reduced sugar content
Auteur: Aaltonen, Terhi
Kytö, Elina
Ylisjunttila-Huusko, Sanna
Outinen, Marko
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland