Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Determination of grated hard cheeses adulteration by near infrared spectroscopy (NIR) and multivariate analysis
 
 
Titel: Determination of grated hard cheeses adulteration by near infrared spectroscopy (NIR) and multivariate analysis
Auteur: Visconti, Lucas G.
Rodríguez, María S.
Di Anibal, Carolina V.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland