Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Ice recrystallisation and melting in ice cream with different proteins levels and subjected to thermal fluctuation
 
 
Titel: Ice recrystallisation and melting in ice cream with different proteins levels and subjected to thermal fluctuation
Auteur: Lomolino, Giovanna
Zannoni, Stefania
Zabara, Andrada
Da Lio, Matteo
De Iseppi, Alberto
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland