Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Free fatty acid content of Manchego-type cheese salted by brine vacuum impregnation
 
 
Titel: Free fatty acid content of Manchego-type cheese salted by brine vacuum impregnation
Auteur: Pavia, M
Trujillo, A.J
Sendra, E
Guamis, B
Ferragut, V
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 8 pagina's 6 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland