Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Influence of emulsifiers on ice cream produced by conventional freezing and low-temperature extrusion processing
 
 
Titel: Influence of emulsifiers on ice cream produced by conventional freezing and low-temperature extrusion processing
Auteur: Bolliger, S.
Kornbrust, B.
Goff, H.D.
Tharp, B.W.
Windhab, E.J.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland