Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced aggregation of β-lactoglobulin AB at pH 2.5 as influenced by ionic strength and protein concentration
 
 
Titel: Heat-induced aggregation of β-lactoglobulin AB at pH 2.5 as influenced by ionic strength and protein concentration
Auteur: Schokker, E.P
Singh, H
Pinder, D.N
Creamer, L.K
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland