Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Phase transition of triglycerides during semi-hard cheese ripening
 
 
Titel: Phase transition of triglycerides during semi-hard cheese ripening
Auteur: Dufour, E
Mazerolles, G
Devaux, M.F
Duboz, G
Duployer, M.H
Mouhous Riou, N
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 1-2 pagina's 13 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland