Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 174 van 199 gevonden artikelen
 
 
  Sweetness–texture interactions in model dairy desserts: effect of sucrose concentration and the carrageenan type
 
 
Titel: Sweetness–texture interactions in model dairy desserts: effect of sucrose concentration and the carrageenan type
Auteur: Lethuaut, Laurent
Brossard, Chantal
Rousseau, Florence
Bousseau, Benoı̂t
Genot, Claude
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 13 (2003) nr. 8 pagina's 11 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 174 van 199 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland