Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and functional activities of protein from steamed, baked, and high hydrostatic pressure treated cod (Gadus morhua)
 
 
Titel: Nutritional and functional activities of protein from steamed, baked, and high hydrostatic pressure treated cod (Gadus morhua)
Auteur: Zhang, Yifeng
Wang, Qi
Bi, Yuge
Cheng, Ka-Wing
Chen, Feng
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's 9-15
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland